دکمه پاور را فشار دهید و دستگاه را روشن کنید. دستگاه به خوبی روشن میشود، اما بخش تاچ اسکرین صفحه نمایش آن کاملاً معیوب است.
تلفن را خاموش کرده و اجزای آن را از هم جدا میکنیم. این کار را با جداسازی باتری و صفحه نمایش شروع میکنیم.
مادر برد را بردارید. اولین کاری که باید بکنید چک کردن کانکتور تاچ (J5800) است. تست افت ولتاژ را برای J5800 انجام دهید. مولتی متر عدد پین ۲۲ را برابر با OL نمایش میدهد که این موضوع نشان میدهد پین ۲۲ دچار تخلیه بار یا (Open Circuited) شده است.
مشاهده می شود که یک القاگر (فیلتر) FL5893 بر روی مدار وجود دارد. پس با همین FL5893 شروع میکنیم.
اول از همه، بخش اسفنجی دور کانکتور را با کمک پنس جدا کنید. به کمک مولتی متر افت ولتاژ روی پین ۱ و پین ۲ از فیلتر FL5893 را اندازه گیری نمایید. عدد نمایش داده شده برای این دو پین برابر با صفر است. با توجه به این مقدار میتوان گفت که فیلتر FL5893 عملکرد نرمالی دارد.
مشاهده می کنیم که مسیر این مدار به فضای لایه دیگر مادربرد ادامه پیدا می کند. به همین دلیل به منظور بررسی لایه های مادربرد باید آنها را جداسازی کنیم. مادر برد را روی پری هیتر قرار دهید. وقتی دما به 160 درجه رسید به کمک پنس لایه بالایی را جدا کنید.
همانطور که میبینید تعداد زیادی از پایه های قلع روی این لایه از برد ریخته اند و این امر موجب تغییر شکل مادربرد شده و آن را از فرم عادی خود خارج کرده است. با توجه به این مورد میتوان گفت که مادر برد قابل تعمیر نیست.
خلاصه
تعمیر تاچ اسکرین آیفون X در این وضعیت نتیجه بخش نیست. در ابتدا ما کانکتور تاچ را بررسی کردیم و افت ولتاژ آن را با مولتی متر اندازه گیری نمودیم. بر اساس مقدار اندازه گیری شده نتیجه گرفتیم که پین 22 دچار تخلیه بار الکتریکی شده است. میتوانیم روی نقشه شماتیک برد ببینیم که مسیر مدار به فضای لایه دیگر مادربرد ادامه پیدا می کند. مادربرد را جدا کردیم و متوجه شدیم که تعداد زیادی پایه های اتصال لحیم روی برد خراب شده اند و مادربرد نیز به شدت تغییر شکل داده است. با این شرایط تنها نتیجه گیری ممکن این است که این مادربرد قابل تعمیر نبود.