برای شروع دکمه پاور گوشی خراب را فشار دهید، گوشی در حالت ریکاوری گیر میکند. سپس سعی کنید گوشی را فلش نمایید. برای این کار باید گوشی را به کامپیوتر وصل کنید و 3uTools را برای فلش باز کنید. نوار پیشرفت فلش روی گوشی ظاهر میشود و روی 20 درصد قرار میگیرد. یک ارور هم روی صفحه قابل مشاهده است.
در هنگام فلش کردن گوشی با نرم افزار 3uTools ، گیر کردن در هر مرحله مختلف از نوار پیشرفت فلش گوشی، راه حل مخصوص خودش را دارد و اعداد درصد مختلف معانی مخصوص به خودشان را دارند. گیر کردن روی مقدار 11 درصد به همراه یک ارور و عدم ورود به حالت ریکاوری از حالت DFU، نشان دهنده خرابی های مربوط به CPU است. همچنین درصد 13 به همراه یک ارور هم به این معنی است که پورت اتصال معیوب شده، در حالی که 20 درصد با یک ارور همیشه مشکل NAND را به ما نشان میدهد. بنابراین در این مورد میتوان به این نتیجه رسید که خطای NAND باعث ایجاد چنین مشکلی شده است.
مراحل رفع گیرکردن iPhone X در حالت ریکاوری
حالا شروع به جداسازی آی سی هارد یا NAND از روی برد گوشی میکنیم. فوم روی مادربرد را بردارید و با چسب نسوزدور مادربرد را عایق کنید.
مادربرد را به یک گیره مخصوص برد وصل کنید. با هیتر در دمای 260 درجه سانتیگراد حرارت دهید تا چسب اطراف NAND پاک شود. سپس NAND را به طور یکنواخت در دمای 380 درجه سانتیگراد گرم کنید. NAND را با کاردک مخصوص آی سی بردارید.
مقداری روغن فلکس روی پایه های آی سی بریزید و سپس مقداری خمیر قلع با دمای متوسط را با کمک هویه در دمای 360 درجه سانتیگراد روی آنها بمالید. این کار برای خنثی کردن دمای پایه های اتصال آی سی لازم است.
برای ادامه روند باز کردن قفل اطلاعات NAND و رفع گیرکردن iPhone X در حالت ریکاوری، باید پایه های آی سی را با سیم قلع کش تمیز کنید. چسب سیاه باقیمانده را با هیتر در دمای 280 درجه سانتیگراد پاک کنید.
پایه ها را با یک تمیز کننده مانند تینر فوری تمیز کنید و روی آنها مقداری روغن فلکس بریزید. سپس یک آی سی NAND جدید و تست شده را در محل قرار دهید.
حالا محل مورد نظر را با هیتر تا دمای 340 درجه سانتیگراد گرم کنید و بعد NAND را به آرامی با پنس فشار دهید. هنگامی که NAND به طور خودکار جایگزین شد، عملیات لحیم کاری هم کامل شده است.
چسب نسوزرا باز کرده و مادربرد را با کابل پاور به منبع تغذیه وصل کنید و شدت جریان مادربرد را اندازه گیری نمایید. مشاهده میکنید که جریان 52 میلیآمپر را به شما نمایش خواهد داد و این مقداری کاملا طبیعی است.
ادامه مراحل باز کردن قفل NAND Data
در ادامه گوشی را به کامپیوتر وصل کنید تا بتوانید آن را فلش کنید. عملیات فلش با موفیت انجام میشود و این به این معناست که مشکل روشن نشدن گوشی ناشی از خطای NAND بوده است.
برای تست کامل گوشی را روشن کنید. از آنجایی که آدرسهای WiFi و بلوتوث روی NAND ذخیره میشوند و NAND جدید با آدرسهای WiFi و بلوتوث روی مادربرد مطابقت ندارد، باید دادههای NAND اصلی را از روی آن بخوانیم. برای این امر در وهله باید اول گوشی را جیلبریک کنید.
بعد از جیلبریک گوشی را به کامپیوتر وصل کنید و 3uTools را باز کنید تا بتوانید اطلاعات هارد اصلی را بخوانید.
برای اتمام روند باز کردن قفل اطلاعات NAND و رفع گیرکردن iPhone X در حالت ریکاوری، باید از یک پروگرامر هارد مانند P10 برای رایت کردن دادهها استفاده کنیم. گوشی را به P10 وصل کنید و آن را به حالت DFU ببرید.
نرم افزار P10 را باز کنید و روی «DFU MODE» کلیک کنید. پس از وارد شدن به حالت صفحه بنفش یا Purple Mode، دادهها با موفقیت Read و Write شدهاند.