دستگاه پس از ری استور کردن، اکتیو نمی شود. به همین دلیل ما سعی میکنیم آن را با 3uTools فعال کنیم. تلفن را به کامپیوتر وصل و 3uTools را باز کنید. روی عبارت «Activate Now» و سپس «Start» کلیک کنید. فرایند فعالسازی معمولاً چند دقیقه طول میکشد. پس از حدود 20 دقیقه، تلفن در رابط کاربری فعالسازی گیر کرده است و هنوز قادر به فعال شدن نیست.

تلفن را جدا میکنیم و مادربرد را برای بررسی بیشتر بیرون میآوریم. یک بازرسی ظاهری از مادربرد انجام میدهیم. اگر مادربرد هیچ آسیب ظاهری ندارد و اثری از رطوبت یا آب درون آن نیست، مراحل بعدی را دنبال میکنیم.

سپس، باید طبقات مادربرد را برای بررسی بیشتر جدا کنیم.
جداسازی مادربرد برای رفع مشکل فعال نشدن آیفون X
مادربرد را روی پری هیتر قرار دهید تا گرم شود. هنگامی که درجه حرارت به °C 165 میرسد، لاجیک برد و سیگنال برد را با پنس از یکدیگر جدا کنید.

گریس حرارتی درون مدار را با یک تیغ مخصوص آی سی سرکج پاک کنید. پس از جدایی، مشخص میشود که بسیاری از پدهای اتصال طبقات مادربرد گم شدهاند. باید پدهای قابل استفاده را از بین پدهای گم شده با استفاده از سیم سیمکشی بازیابی کنیم.

در ادامه مراحل حل مشکل فعال نشدن آیفون X، لاجیک برد را بر روی گیره مخصوص برد قرار میدهیم و قلع روی پد متصلکننده را با استفاده از هویه در دمای °C 365 و سیم قلع کش حذف میکنیم. سپس مقداری خمیر قلع را به محل پدهای گم شده اضافه نموده و با استفاده از هیتر در دمای °C 340 پایه سازی میکنیم.

ناحیه ی پدهای متصلکننده را با یک محلول پاک کننده برد تمیز نموده و در نهایت، مقداری از خمیر فلکس را در آن ناحیه اعمال میکنیم.
اضافهکردن سیمهای سیمکشی
با استفاده از هویه، سیم سیم کشی به قطر0.02 میلیمتری را به پدهای متصلکننده لحیم میکنیم. لطفاً توجه داشته باشید که سیمهای مسی باید با لحیمکاری محکم شوند.

دوباره این ناحیه را با یک محلول پاک کننده برد تمیز نموده و سر سیمهای مسی را با پنس نوک تیز و تیغ مخصوص آی سی گرد میکنیم.

مقداری چسب یووی را به پد اتصال اضافه میکنیم تا سیمهای مسی در جای خود ثابت بمانند. سپس باید این لایه محافظ را با استفاده از لامپ یو وی به مدت 5 دقیقه، محکم کنیم.

مقادیر اضافه چسب یو وی را با تیغ مخصوص آی سی خراش میدهیم تا سیمهای مسی نمایان شوند.

سپس، قلع روی پد را با هویه در دمای °C 365 و سیم قلع کش پاک میکنیم. پد متصلکننده را نیز با یک محلول پاک کنند برد مانند تینر فوری تمیز میکنیم.
پایه سازی آی سی (Reballing)
سیگنال برد را به شابلون طبقات برد متصل نموده و شابلون را در موقعیت درست قرار میهیم. برای جلوگیری از سرازیر شدن خمیر قلع به سمت مادربرد، یک صفحه فلزی مربوط به شابلون را در آن قسمت اضافه میکنیم. در نهایت، یک لایه از خمیر قلع با درجه حرارت پایین را به طور یکنواخت بر روی این سطح پخش میکنیم.

ترکیب مجدد مادربرد
مادربرد را روی پری هیتر با دمای °C 165 قرار میدهیم تا گرم شود. پس از تشکیل توپهای قلع، پری هیتر را خاموش نموده و سیگنال برد را خنک میکنیم. مقداری خمیر فلکس اعمال نموده و لاجیک برد را با برد سیگنال تراز میکنیم.

در نهایت، به منظور حل مشکل فعال نشدن آیفون X، فرایند گرمکردن را به مدت 1 دقیقه ادامه میدهیم (تا زمانی که درجه حرارت به °C 165 برسد). سپس پری هیتر را خاموش نموده و مادربرد را خنک میکنیم.
مونتاژ و آزمایش مادربرد
اکنون مادربرد را روی شاسی نصب میکنیم. بدین منظور باید 3uTools را برای فعالکردن گوشی باز کنیم. خواهید دید که گوشی با موفقیت فعال خواهد شد. حتماً تمام عملکرد های دیگر دستگاه را نیز چک کنید!
جمعبندی
استفاده از روش سیمکشی برای فعالکردن آیفون X بسیار مؤثر است و میتواند به کاربران در بسیاری از موارد کمک کند. با این حال، باید توجه داشت که انجام این کار نیاز به مهارت و دقت دارد و اگر از این روش به درستی استفاده نشود، ممکن است به تلفن شما آسیب برساند؛ بنابراین، اگر مبتدی هستید یا تجربه کافی در انجام این کار ندارید، بهتر است که از این روش استفاده نکنید و به جای آن به یک فروشگاه تعمیرات موبایل معتبر مراجعه کنید تا مشکل شما را برطرف نمایند.