در برخی موارد پس از وارد کردن رمز عبور با فریز شدن آیفون X یا هنگ کردن آن مواجه میشویم که با توجه به تجربه ما، این موضوع احتمالاً به مدار NFC برد مربوط میشود.
برای شروع کار و رفع این مشکل، ابتدا گوشی را باز کرده و سپس باتری را جدا کنید. اجزای صفحه نمایش را برداشته و مادربرد را از دستگاه خارج کنید و آن را یک بررسی ظاهری کنید تا مطمئن شوید که آب خوردگی ندارد.
اولین کاری که باید جهت رفع فریز شدن آیفون X انجام دهید این است که لایه بالایی برد را از لایه زیرین جدا کنید. برای این کار ابتدا اسفنج ضد گرد و غبار را از روی مادربرد بردارید. سپس دمای پری هیتر را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و مادربرد را روی آن قرار دهید.
پس از رسیدن دمای پری هیتر به ۱۶۰ درجه سانتیگراد، ابتدا لایه بالایی و سپس لایه پایینی را با پنس جدا کنید. با بررسی این دو لایه خواهید دید که ظاهری بدون مشکل دارند، اما برای اطمینان بیشتر باید آنها را با فیکسچر تست کرد. قبل از شروع تست باید فضای بین دو لایه را تمیز کنید. سپس لایه پایین را به گیره مخصوص برد وصل کرده و آن را با هویه، در دمای ۳۶۵ درجه سانتیگراد گرم کنید و با کمک سیم قلع کش آغشته به رزین، پدهای موجود در اطراف لبه این لایه را تمیز کنید. پس از اتمام کار با لایهی پایینی، لایهی بالایی را به گیره متصل کنید و با استفاده از هویه و سیم قلع کش همین مراحل را برای تمیز کاری پایه های روی لبه لایه بالایی تکرار کنید. سپس با کمک یک محلول تمیزکاری برد، این لایه را تمیز کنید. در این قسمت متوجه می شویم که پد S159 در لایه بالایی، از روی برد جدا شده است.
پد S159، سیگنال صوتی مربوط به آی سی آمپلی فایر صدا و اسپیکر به نام U5000 است. جدا شدگی پد از برد نشاندهنده این است که پدهای اتصال NFC نزدیک به آن ممکن است دچار لحیم شدگی کاذب باشند. بنابراین این امر منجر به فریز شدن آیفون X و یا هنگ کردن صفحه نمایش آن میگردد. پد S159 را با تیغ مخصوص خراش دهید تا مدار زیر آن در معرض دید شما قرار گیرد. سپس مقداری چسب نسوز بر روی اجزای اطراف آن بچسبانید.
مقداری خمیر قلع و یا قلع توپی با دمای متوسط را روی پد جدا شده قرار دهید. سپس آن را با کمک هیتر در دمای ۳۰۰ درجه سانتیگراد و جریان هوای ۲، گرم کنید. پس از انجام این کار پایه قلع شکل گرفته را به کمک پنس با دقت فشار دهید و مطمئن شوید که پایه به طور کامل شکل گرفته باشد.
سپس یک پد کامل از یک مادربرد اوراقی آیفون X جدا کنید و آن را روی پایه ای که ساخته اید قرار دهید، به طوریکه بخش رویی پد بر روی برد قرار گیرد. اکنون پد را توسط هیتر، در دمای ۳۰۰ درجه سانتیگراد و جریان هوای ۲، لحیم کاری کنید.
نکات: در حین لحیم کاری پد را توسط یک پنس به آرامی فشار داده، تا از یکسان بودن ارتفاع آن با پدهای مجاور، اطمینان حاصل کنید.
در این مرحله از رفع فریز شدن آیفون X ، پس از اتمام کار مقداری چسب یو وی را بر روی پد بریزید و سپس به مدت ۱۰ دقیقه، آن را در معرض لامپ یو وی قرار دهید تا به شکل جامد درآید.
اکنون روی پد را توسط تیغ مخصوص برد خراش دهید تا زمانی که پد در معرض دیدتان قرار گیرد. سپس با کمک یک محلول تمیز کننده برد آن محل را تمیز کنید. حال میتوانید لایه بالایی و پایینی را توسط فیکسچر مورد تست قرار دهید. برای این کار، هر دو لایه را به فیکسچر متصل کنید. سپس صفحه نمایشگر را متصل کرده و رابط باتری را به منبع تغذیه وصل کنید.
به کمک پنس، مادربرد را روشن کنید و پس از روشن شدن رمز عبور را وارد کنید. پس از وارد کردن رمز عبور، مشاهده میکنید که گوشی به منوی صفحه اصلی وارد میشود و عملکرد تاچ آن نیز مشکلی ندارد. حال میتوان تایید کرد که خطای فریز شدن آیفون X و یا هنگ کردن آن پس از وارد کردن رمز عبور، به دلیل عدم لحیمکاری صحیح در فضای بین دو لایه مادربرد بوده است. اکنون میتوانید با لحیم کردن دو لایه به یکدیگر، مشکل را برطرف سازید.
لایه پایینی را در قالب شابلون مخصوص طبقات برد قرار دهید. شابلون را در موقعیت مناسب آن و قالب را بر روی پایه قرار دهید. به دلیل ساختار مغناطیسی پایه، شابلون به طور محکم به لایه زیرین متصل شده است. مقداری از خمیر قلع با دمای پایین را بر روی شابلون اعمال کنید و با یک دستمال پاککننده بدون پرز، خمیر قلع اضافی را پاک کنید. اکنون قالب را از پایه جدا کرده و شابلون را بردارید.
توسط پری هیتر، لایه زیرین را در دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که قلعهای توپی به طور کامل شکل بگیرند. سپس به مدت ۵ دقیقه آن را در معرض سرما قرار دهید تا خنک شود و پس از آن، مقداری روغن فلکس را در فضای بین طبقات برد بریزید.
اکنون لایه بالایی را جای خود قرار دهید. سپس پری هیتر را روشن نموده و پس از رسیدن دما به ۱۶۰ درجه سانتیگراد آن را خاموش کنید. مجددا به مدت ۵ دقیقه برد را خنک کرده و سپس آن را از روی پری هیتر بردارید. اکنون برای تست، قطعات و اجزای گوشی را همچون حالت اول مونتاژ کنید و خواهید دید که خطا برطرف شده است.