ما کار را با انجام یک بررسی سطحی و اجمالی از مادربرد شروع میکنیم تا مطمئن شویم که هیچ تغییر شکل ناشی از ضربه یا آب خوردگی وجود ندارد.
بیایید مادربرد را روی گوشی نصب کرده و بررسی کنیم. دکمه پاور را فشار دهید. گوشی به صورت خودکار وارد حالت ریکاوری میشود. پس می توان گفت مادربرد با مشکل در ریکاوری همراه است. بنابراین گوشی نمیتواند به طور معمول وارد سیستم عامل شود.
بیایید گوشی را ریستور کنیم و بررسی کنیم که آیا خطای 4013 دارد یا خیر. گوشی را به کامپیوتر وصل کرده و با نرم افزار 3U Tools ریستور کنید.
گوشی به طور عادی ریستور شده و پس از آن به صورت عادی اکتیو می شود.
به Settings>General>About بروید. میتوان اطلاعات بیس باند را در اینجا مشاهده کرد. پس مادربرد در حالت عادی است و احتمالاً عیب مربوط به قسمتهای دیگر می باشد.
فلت اسپیکر و سنسور و همچنین فلت دوربین جلو را نصب کنید. گوشی را روشن کنید. گوشی روی لوگوی اپل گیر کرده و مدام ری استارت میشود.
بر همین اساس، میتوان نتیجه گرفت که خطای 4013 آیفون X مربوط به فلت اسپیکر و سنسور یا فلت دوربین جلو است. حالا باید یکییکی تست کنیم. اسپیکر و فلت سنسور را جدا کنید. دکمه پاور را فشار دهید تا گوشی روشن شود. گوشی در حالت عادی روشن میشود. بنابراین مشخص می شود که خطا مربوط به اسپیکر و فلت سنسور است.
اسپیکر و فلت سنسور را زیر میکروسکوپ بررسی کنید. مشاهده میشود که ماژول روشن کننده شناور یا همان Flood illuminator module خراب شده است.
اسپیکر و فلت سنسور را با چسب نسوز ثابت کنید. با استفاده از هیتر در دمای 320 درجه سانتیگراد و جریان هوای 35 حرارت دهید. ماژول Flood illuminator را بردارید.
میبینیم که پدهای اتصال ماژول روی فلت به شدت دچار خوردگی شده است.
مقداری روغن فلکس را روی پد اتصال بریزید. پد اتصال را با هویه در دمای 360 درجه سانتیگراد تمیز کنید. سپس مقداری خمیر قلع با دمای متوسط روی پدها که به شدت خورده شده اند بمالید. سپس محل را با محلول تمیز کننده برد تمیز کنید. کار را با اعمال کردن کمی روغن فلکس روی ماژول Flood illuminator و قرار دادن خمیر قلع با دمای متوسط را روی پد خورده شده ادامه دهید. سپس با مجددا محل را با محلول تمیز کننده برد تمیز کنید. پس از اتمام تمیزکاری، مقداری روغن فلکس را روی پد اتصال اعمال کرده و سپس ماژول Flood illuminator را در موقعیت مناسب قرار دهید و لحیم کاری آن را با هیتر در دمای 320 درجه و جریان هوای 35 را انجام دهید. پس از اتمام لحیم کاری، 2 دقیقه صبر کنید.
سپس اسپیکر و فلت سنسور را روی صفحه نمایش نصب کنید. باتری را وصل کرده و دکمه پاور را دوباره فشار دهید. گوشی در به طور معمول روشن میشود.
در آخرین مراحل از رفع خطای 4013 آیفون X، با توجه به اینکه دو فلت مورد تست در حین ریستور قبلی وصل نشده بودند، باید دوباره پس از وصل کردن دو فلت گوشی را ریستورکنیم. بهطوریکه فیس آیدی بتواند به طور معمول کار کند. گوشی را در حالت DFU قرار دهید و سپس آن را به کامپیوتر متصل کنید.
با کمک نرم افزار 3U Tools گوشی را ریستور کنید. تلفن را میتوان به طور معمول ریستور کرد و پس از تکمیل، گوشی به طور معمول وارد سیستم میشود. عملکرد فیس آیدی نیز طبیعی است.
حال مشاهده میشود که خطای 4013 به طور کامل برطرف شده است.
در پایان مراحل عیبیابی ما، خطای مذکور با موفقیت رفع شده است. از طریق بررسی دقیق و تشخیص درست، متوجه شدیم که مادربرد در شرایط خوبی قرار دارد، که نشان میدهد این مشکل احتمالاً مربوط به سایر قطعات است. با رد کردن سیستماتیک قطعات خراب احتمالی، ما اسپیکر و فلت سنسور را به عنوان منبع مشکل شناسایی کردیم.
پس از انجام مراحل مورد نیاز برای رفع مشکل گیر کردن آیفون X روی لوگو با ارور 4013 آیتونز، اسپیکر و فلت سنسور را دوباره وصل کردیم و دستگاه با موفقیت و به درستی روشن شد. برای اطمینان از عملکرد کامل فیس آیدی، ما ریستور را مجددا و با دو فلتی که به گوشی متصل نبود انجام دادیم و تأیید کردیم که گوشی بدون خطا قابل بازیابی است و خطای مورد نظر دیگر نمایش داده نمیشود. اگر این مقاله برای شما مفید بود، لطفا آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید تا روش حل این خطا را فرابگیرند.